November 6, 2015
previous arrow
next arrow
Slider

Материали

Използваме само качествени материали от доказани производители.

Топлоизолационни системи

Малко повече за това какви са възможностите за топлоизолация на вашите сгради.

Технологии

В крак с най-новите технологии в областта - убедете се сами!

Топлоизолация - промо цени

Възползвайте се от промоционалните ни цени за полагане на топлоизолационни системи.

Най-висококачествените материали

Материали

Материали

Основни компоненти на топлоизолационната система са :

1. Топлоизолационни плочи.

1

 EPS-FNeopor BASF Fibran XPS-FМирнеална/каменна вата 
epsfneoporneopor_bsfxpsffibranvata

2. Лепило-шпакловъчни смеси със свързващи вещества /полистиролни фибри/

460Pза лепене и шпакловане на топлозолационни плочи от стериопор или минерална /каменна/ вата, както и за полагане на армирана стъклотекстилна мрежа защитна шпакловка.

3. Стъклотекстилна армировачна мрежа

42980– алкалоустойчива рабицова мрежа, която удължава максимално живота и здравината на топлоизолацията.

4. Набивен анкериращ дюбел с пластмасов или стоманен пирон

за механично закрепване на топлоизолационните плочи.

5. Свързващ грунд

beton_kontakt-289x300нанася се преди завършващото покритие на топлоизолационната система.

6. Завършващо покритие

фасадна мазилка на варово-циментова основа /сухи смеси/. Готови за полагане полимерна, силикон-акрилатна, силикатна или нанопорна мазилка.

        Нашето предложение е да се избере топлоизолационна система , а не материалите да бъдат избирани на случаен принцип. Топлоизолационна система защото компонентите са създадени да ‘работят’ заедно. Ако изпълним топлоизолацията със случайни продукти е много вероятно някой от тях да компрометира цялата система. По принцип системите са сертифицирани и практически тествани и изпитани в независими лаборатории. В техническите показатели на всяка система може да се видят нейните ефективни показатели. Тези параметри са резултат от сериозни изпитания. При значително по-сурови условия от обичайните за България. Топлоизолационните системи ги изпълняваме под непрекъснат технически контрол, като специалиситие ни спазват стриктно технологичния процес на полагане. Това предпазва от риск топлоизолацията да не бъде положена по неправилна технология. Топлоизолационните ситеми покриват нормите за енергиина ефективност и това дава възможност за кандидатстване по различни програми, осигоряващи финансови облекчения, при полагане на топлоизолацията. Когато говорим за топлоизолация ние разбираме многопластова система съставена от специално произведени материали, всеки от които оптимално се свързва с останалите. Така подбраните материали образуват цялостна система и единствено този подход гарантира ефективността и дълготраиността на изолацията. Може да предложим няколко системи. така че всеки да може да направи подходящия за конкретните условия избор. Най-същественото е че всяка от системите постига оптимална енергиина ефективност и по бързо изплащане на инвестицията – от направените икономии на горива, електричество и други източници на енергия. Ето някои основни технически характеристики и качества на които отговарят компонентите на топлоизолционната система :

Топлоизолационни качества :

Основен критерии за оценка на топлоизолационните свойства на материалите за топлоизолационна система е коефицентът на топлопреминаване U (W/M*2K). Той отразява количествтото топлина което преминава през площи от 1 м2. на ограждащата конструкция за време от една секунда и температурна разлика от двете и страни. Като максималните стойности са нормативно определени за всяка страна. Топлоизолационните системи напълно покриват европейските норми .

Еластичност :

Топлоизолационната система има известна еластичност с която компенсира неизбежните линейни термични или влажностни разширения или деформации.

Механична якост:

Изпълнените топлоизолационни ситеми покриват показатели за здравина, които отговарят на европейските стандарти за механична якост и устойчиви на натоварвания.

Паропропоскливост:

Топлоизолационните ситеми имат свойства да пропускат водните пари и те свободно да преминават и да се изпаряват в околното пространство. Така влагата не се задържа в помещенията. Това предодвратява появата на конденз и микроорганизми. Единицата за измерване на паропропоскливост е µ , който показва съпротивлението при преминаването на водните пари през даден материал.

Дълготрайност :

Полагането на топлоизолация е трудоемък и скъп процес. За това топлоизолационните системи са проектирани да имат експлоатационнен период сравним с живота на самите сгради. Това се постига единствено при полагане на цялостни топлоизолационни ситеми с гарантирано от производителя качество.

Естетика :

Наред с техническите характеристики ние от Актуал-М обръщаме голямо внимание на естетиката на топлоизолационните системи. Като за крайни покрития използваме най-подходящите за дадената система тънкослойни декоративни мазилки. Те съчетават защитни качества и устойчивост на атмосверни влияния с богата цветова палитра и различни повърхностни структори.

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!