November 6, 2015
previous arrow
next arrow
Slider

Материали

Използваме само качествени материали от доказани производители.

Топлоизолационни системи

Малко повече за това какви са възможностите за топлоизолация на вашите сгради.

Технологии

В крак с най-новите технологии в областта - убедете се сами!

Топлоизолация - промо цени

Възползвайте се от промоционалните ни цени за полагане на топлоизолационни системи.

Покриви

Знаете, че покривът е един от най-важните елементи на всяка сграда. Ако той е повреден, има счупени и разместени керемиди, това означава, че когато навън вали, вътре в помещенията ще капе. Това води до увреждане на цялата конструкция на сградата, на мебелите вътре в нея, до дискомфорт на обитателите на помещенията. Ето защо, редовно трябва да се извършва ремонт на покрива.

И тъй като това не е работа за всеки, най-добре би било да потърсите фирма, която да се заеме с поправянето на покрива. Ние се занимаваме с ремонт на покриви години наред, и богатият опит който сме натрупали ни е превърнал в истински професионалисти в тази сфера. Нашите служители са обучени, притежават необходимата квалификация, имат голям опит в ремонтите на покриви, а това са най-важните елементи, когато избирате фирма за ремонт на покриви. Иначе, ако се доверите на някои самозвани майстори, вероятността ремонтът да е некачествен, е много голяма.

Ние предлагаме на своите клиенти качествен ремонт на покриви, изграждане на нови такива, почистване на събралата се под керемидите мръсотия, полагане на подпокривна хидроизолация и т.н. И вместо да се чудите коя от стотиците фирми, които предлагат ремонт на покриви, да изберете, може да се свържете с нас. Защо?

Защото ние сме опитни професионалисти, притежаваме богат опит, имаме нужната квалификация, работим бързо и коректно.  Ние ви гарантираме качество на свършената работа, лоялност и коректност, на достъпна цена.

Ремонтът на покрива се състои в подменяне на счупените керемиди, пренареждане на разместилите се такива, почистване на мръсотията, която се е събрала под покрива и т.н. Всяка една от тези дейности ще бъде бързо и качествено извършена от нашите служители, така че няма място за притеснение. Просто ни се обадете и ни кажете къде се намира обектът Ви. Ние ще дойдем, ще огледаме обекта Ви, и ще Ви дадем точна и актуална оферта.

Когато става дума за ремонт на една от най-важните части на всяка сграда, а именно покривът, не бива да се доверявате на самозвани майстори, а само на истински професионалисти. Ако се нуждаете от ремонт на покрива не се колебайте да ни потърсите, ние подобаващо ще Ви се отблагодарим за гласуваното доверие.

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!