November 6, 2015
previous arrow
next arrow
Slider

Материали

Използваме само качествени материали от доказани производители.

Топлоизолационни системи

Малко повече за това какви са възможностите за топлоизолация на вашите сгради.

Технологии

В крак с най-новите технологии в областта - убедете се сами!

Топлоизолация - промо цени

Възползвайте се от промоционалните ни цени за полагане на топлоизолационни системи.

ВиК услуги

Знаете, че работите по ВиК мрежата са доста специфични, и не всеки може да се справи еднакво добре с тях. Независимо дали става дума за подмяна на цялата ВиК система, спукана тръба, или пък полагане на нова ВиК мрежа, има някои специфични изисквания, които трябва да бъдат спазени. Освен това, работите по ВиК са сложни за човек, който не разбира от тези неща, и никога не се е занимавал с това.

Знаем, че във времена на икономическа криза, всеки човек се чуди от къде и как да спести малко средства от разходите си. Често, това става причина сами да се опитваме да подменим спуканата тръба по ВиК мрежата. В голяма част от случаите обаче, когато ние самите не сме специалисти в областта, и когато човекът който сме наели за тази работа също не е достатъчно компетентен, от една спукана тръба, може да се стигне до доста по-големи проблеми. Така например, ако тръбата не е качествено сложена и свързана с останалите тръби по мрежата на ВиК, съществува голяма вероятност тя да започне да таи, съответно да започне да избива влага по пода или сетните Ви (там, откъдето минава въпросната тръба).

Ако Ви предстои подмяна на ВиК мрежата или пък изграждане на нова такава, или се налага да се смени една от тръбите, защото се е спукала, не се чудете какво да правите и от къде да започнете – обадете ни се, и ние ще свършим тази деликатна работа вместо Вас.

Сигурно се питате кои сме ние, и защо трябва да изберете нас?! Ето и отговорът: ние сме фирма, която предлага на клиентите си услуги по ВиК. Нашите служители притежават необходимата, за работа по ВиК мрежите, квалификация, имат натрупан богат опит, и смеем да твърдим, че те са истински професионалисти в сферата на ВиК инсталациите. Работим бързо, коректно и качествено. Цените, на които предлагаме услугите си, са едни от най-ниските в страната. Какво повече Ви е нужно? Обадете ни се още сега. Ние ще посетим обекта Ви, заедно с Вас ще уточним детайлите, и ще Ви дадем актуална индивидуална оферта. Ако Вие се съгласите с нея, може да забравите за проблемите си с ВиК мрежата, защото сте ги оставили в ръцете на професионалистите.

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!