November 6, 2015
previous arrow
next arrow
Slider

Материали

Използваме само качествени материали от доказани производители.

Топлоизолационни системи

Малко повече за това какви са възможностите за топлоизолация на вашите сгради.

Технологии

В крак с най-новите технологии в областта - убедете се сами!

Топлоизолация - промо цени

Възползвайте се от промоционалните ни цени за полагане на топлоизолационни системи.

Кърти, чисти, извозва

Знаете, че с колкото и голямо желание да сте избирали плочките за банята си, рано или късно, идва моментът, в който те трябва да бъдат сменени. Дали защото някои от тях са се напукали, обелили са се и са сменили външния си вид, или просто защото сме си харесали други, по-хубави фаянсови плочки. В общи линии, когато дойде време за ремонт, той неизменно е свързан с къртене, освен ако не се касае само за пребоядисване на стените.

Къртенето обаче е една нелека работа, и не на всеки е по сърце да се занимава с нея. Освен това, трябва да се спазват някои правила при къртенето, защото е възможно прекъсването на електрически кабели, които минават през стените на сградата, а то може да бъде опасно. Пък и след къртене, обикновено остават купища строителни отпадъци, които не просто трябва да бъдат почистени, но е и нужно да се извозят до подходящо за целта сметище, тъй като изхвърлянето на строителни отпадъци в контейнерите за битови такива, е наказуемо.

И за да си спестите цялата тази работа – къртене, чистене, извозване, обадете се на нас. Наши служители ще дойдат, и не просто ще изкъртят това, което трябва, но и след това ще почистят и извозят насъбралите се строителни отпадъци. Виждате как, една-единствена фирма, може да свърши цялата тази работа. И не да я свърши „през пръсти”, а да бъде качествено и професионално.

И тъй като, вероятно знаете, че при къртенето се вдига доста шум, ние ще се съобразим в това, и ще извършваме тази дейност само в удобно за Вас време, когато Вие и семейството Ви сте извън дома, или поне не си почивате. Това е не по-малко важно,       защото представете си ситуацията – Вие сте легнали да си починете следобед например, и изведнъж се стряскате от звука на къртача. Не е приятно, нали?

Когато се нуждаете от услуги кърти, чисти, извозва, няма смисъл да търсите повече. Ние сме насреща и Ви очакваме. Потърсете ни и оставете всичко останало в нашите професионални ръце. Бързо и качествено, ние ще изкъртим, изчистим и извозим строителните отпадъци до подходящо за това, сметище. Така, Вие ще си спестите не само време и средства, но и много нерви.   

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!