November 6, 2015
previous arrow
next arrow
Slider

Материали

Използваме само качествени материали от доказани производители.

Топлоизолационни системи

Малко повече за това какви са възможностите за топлоизолация на вашите сгради.

Технологии

В крак с най-новите технологии в областта - убедете се сами!

Топлоизолация - промо цени

Възползвайте се от промоционалните ни цени за полагане на топлоизолационни системи.

Обръщане на врати и прозорци

Знаете, че когато смените дограмата във Вашия дом или офис, самите каси на прозорците и вратите изглеждат така, сякаш е падала бомба. За да се оправи това, трябва да се направи така нареченото обръщане на прозорците и вратите. И тъй като много малка част от фирмите за дограма, предлагат  услуга по обръщане на прозорци и врати, най-вероятно ще Ви се наложи да потърсите друга фирма или майстор, който да се заеме с тази работа.

Обръщането на врати и прозорци представлява обработка на ъглите, които се намират между дограмата и стените, или тавана. Самото обръщане се прави с топлоизолационни плоскости, например XPS или по-познато като фибран, с гипсокартон, с гипс, с мазилка и други. Всичко това зависи от Вашите предпочитания. Освен запълване, и скриване на следите от подмяната на дограмата, обръщането на прозорци и врати има за цел и да изправи страните на касата.

За да бъдете сигурни, че обръщането на вратите и прозорците на Вашия офис или дом, ще бъде качествено направено, може да потърсите нас. Нашата фирма се занимава с това от дълги години. Служителите ни притежават необходимата квалификация, имат достатъчно богат опит в тази област, и много добре знаят кое как се прави, и не просто знаят, а го правят.

Знаем, че Вие искате обръщането на прозорците и вратите да стане бързо, да бъде качествено направено, а освен това, и цената за услугата да не е твърде висока. Това е още една причина, за да изберете нас. Ние Ви гарантираме бързо и качествено обръщане на врати и прозорци, а цените на които работим, са без конкуренция – най-ниските на пазара у нас.

И тъй като се появяват все повече и повече „специалисти” в обръщането на врати и прозорци, не Ви препоръчваме да се доверявате на такива самозвани майстори, защото има голяма вероятност, след като приключат работа, да установите, че би било по-добре, ако прозорците и вратите си бяха стояли така – без да се обръщат. Криви и неравни, некачествено направени, това са само част от недостатъците, които ще забележите, ако изберете някой такъв самоук „специалист”. Ето защо, вместо да давате пари на вятъра, и да се доверявате на незнайни майстори, може да потърсите нас. Ние гарантираме високо качество на изпълнението, независимо какъв материал сте предпочели за обръщането на Вашите врати и прозорци.

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!