November 6, 2015
previous arrow
next arrow
Slider

Материали

Използваме само качествени материали от доказани производители.

Топлоизолационни системи

Малко повече за това какви са възможностите за топлоизолация на вашите сгради.

Технологии

В крак с най-новите технологии в областта - убедете се сами!

Топлоизолация - промо цени

Възползвайте се от промоционалните ни цени за полагане на топлоизолационни системи.

Плочки

Случвало ли Ви се е да отидете някъде,  независимо дали е частен дом, офис, магазин или институция, и стъпвайки по пода, която е нареден с теракота, да усетите че плочките не са стабилни, или дори да чуете как тропат (не Вашите стъпки, а самите плочки тропат по особен начин)? Знаете ли на какво се дължи това? На некачествено залепени плочки. По същия начин и в банята – когато чукнете по някоя от плочките чувате звук, който създава усещането, че фаянсовите плочки ще се отлепят и паднат всеки момент?! Причината за това също е в некачествено залепените плочки.

И ако не желаете приятелите Ви да коментират зад гърба Ви, колко некачествено е залепен теракота в хола Ви, и не искате да създадете такова впечатление на клиентите си, когато дойде време за лепене на плочките, трябва да потърсите някой, който да свърши тази работа качествено. Също и когато решите да смените фаянса в банята си. За да бъде той качествено залепен, ще Ви е нужен професионален майстор, който да се заеме с лепенето на плочките.

И ако точно сега имате нужда от един такъв майстор, ние сме насреща – обадете ни се, кажете ни какво и къде трябва да се направи, ние ще Ви посетим на място, ще огледаме, ще измерим, заедно с Вас ще уточним някои детайли (например вид, марка и модел на използваните материали), и ние ще Ви дадем актуална оферта. От нея ще разберете колко ще Ви струва лепенето на плочки на Вашия обект, както и след колко време той ще бъде завършен от наша страна. И ако тази оферта представлява интерес за Вас, ще се договорим и ние започваме работа.

Нашите служители много добре знаят, как трябва да се наредят и залепят плочките, независимо дали са фаянсови или теракота, за да бъде покритието дълготрайно и качествено. Те имат огромен опит, притежават професионална квалификация, а тези две неща са истинската гаранция за качествено свършена работа. Освен това ние работим бързо и коректно. Цените ни са на едни от най-ниските нива в страната, така че няма да е нужно да претоварвате бюджета си. Обадете ни се още днес, за да се срещнем и да обсъдим детайлите. След това ще се договорим, а другото остава в нашите ръце, в ръцете на професионалистите.

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!