November 6, 2015
previous arrow
next arrow
Slider

Материали

Използваме само качествени материали от доказани производители.

Топлоизолационни системи

Малко повече за това какви са възможностите за топлоизолация на вашите сгради.

Технологии

В крак с най-новите технологии в областта - убедете се сами!

Топлоизолация - промо цени

Възползвайте се от промоционалните ни цени за полагане на топлоизолационни системи.

Зидария и замазка

В най-общи линии, зидарията представлява грубият строеж – след наливането на основата на дадена сграда, започва зидарията, изграждането на стените на бъдещите помещения. Зидарията се прави с тухли, керамични блокове, газобетонни блокчета и т.н. По своята същност, зидарията е много важен елемент за сградата. И това не се касае само за нейната здравина, но и за това, стените на помещенията да са геометрично прави.

Ако зидарията не е качествено направена може да възникнат редица проблеми в последствие, при експлоатацията на сградата. Така например, некачествената зидария може да направи сградата нестабилна, и при някои природни явления (например земетресение), сградата да падне или стените й да се разцепят. Освен това, некачествената зидария може да означава и криви стени, което пък затруднява последващите довършителни работи като замазка, мазилка, лепене на тапети, боядисване и т.н.

Сами виждате, колко много причини има, поради които зидарията трябва да бъде качествено извършена. За целта не е нужно нищо друго, освен да наемете квалифицирани хора, които да се заемат с изграждането на Вашата сграда. За Ваше улеснение, вместо да търсите и да губите време, може да се свържете с нас. Ние предлагаме услуги по строително-ремонтни дейности, в това число и зидария. Служителите ни, които се занимават с това (зидарията) са високо квалифицирани, имат натрупан богат опит и работят професионално и качествено.

Няма значение какъв материал ще изберете за изграждането на Вашата сграда. Дали ще е газобетон, тухли или керамични блокове, нашите служители градят еднакво добре с всеки отделен вид материали. Обадете ни се и ще уговорим среща с Вас, която да е в удобно време. Ще уточним подробностите около обекта, който трябва да се зида, ще уточним вида и марката на материалите, които ще се използват, след което ние ще Ви дадем актуална оферта и срок за изпълнение.

Ако нашите условия Ви устройват, можем само да уточним датата на стартиране на строежа. Опитни професионалисти ще бъдат на мястото в уговорения ден, и ще започнат работа. Така, не след дълго, Вие ще приемете обекта си обратно. Само ние Ви даваме гаранция за качествено свършена работа на достъпна цена.

Геометрично прави, или пък с нестандартни форми, Вашите стени ще изглеждат точно така, както Вие си ги представяте. Сградата Ви ще бъде стабилна и устойчива. Ако не вярвате, може да прочетете мненията на нашите клиенти и да се убедите сами.

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!